lørdag 29. mars 2014

Det er jo bare helt fantastisk !!!!!!


God Lørdag alle mann ! For et helt fantastisk vær.  Etter en rolig start på dagen var det bare å komme seg ut i fin været og ta ungene med på litt felles hagearbeid. :)
 Jeg begynte på en  sårt trengende vindusvask,( så langt som jeg kommer til å gidde i dag da) det er jo nesten for fint vær til å vaske i :):)  Sandra vasket hagebord og luket ugress som allerede har kommet frem. Så kjekt med så god hjelp. Ellers skal dagen virkelig nytes ute, i en hagestol kanskje:)
Kos dere, så blogges vi plutselig.



Det er ikke bare vi som nyter fin været. Her er det en som virkelig er glad i sol og varme.

Her er det faktisk en til som snek seg unna hagearbeidet.Han får gjøre dobbelt neste gang.:)

fredag 21. mars 2014

Et glimt av sol !!!


 God Fredag alle mann !! Så var helgen her igjen. Dagen startet egentlig med et ruskevær utenfor vår dør, hagl og vind når barna skulle på skolen.
 Men så lysnet det, og jaggu meg kom ikke solen frem på en lettskyet himmel. En får jo nesten vår følelse i kroppen etter bare å ha sett solen i noen minutter :)
 Jeg benyttet anledningen til å ta noen bilder av noen herlige vårblomster ,noen i potte og andre som har kommet snikende litt tidelig frem. Blir jo veldig glad når en ser de. Ha en Super duper Fredag.





søndag 16. mars 2014

Herlige naturfarger !








 Hei og hopp!
 Da var vi igang igjen:) Etter en travel uke, men veldig koselig helg, hvor barna har vært hos mormor og morfar, og storkost seg med bading i badeland, Far i huset har vært i Oslo på båtmesse mens mor i huset har storkost seg hjemme  med koselig besøk av venninner Lørdags kveld. 
 Så må jeg bare vise bilder av det siste som er kommet opp på veggene her hjemme. Og det er :  tro det eller ei,men det er absolutt ikke noe som er lyst og hvitt, men herlige naturfarger i tre og eik. Det gir et utrolig varmt og koselig innslag i stuen.



 Her har jeg et par hull i veggen fra der lampettene hang før.Så her må det litt akryl til:)
Disse herlige flettekurvene er kjempe dekorative.


søndag 2. mars 2014

Så har jeg flyttet litt rundt.

 God Søndag. Da måtte jeg bare legge ved noen bilder av det som jeg har flyttet rundt på i stuen i det siste. Som da er alt i denne delen av stuen.
 Det som nå gjenstår er å få flyttet det som er på veggene slik at det passer med der møblene står nå.
Egentlig er det veldig greit og ikke forhaste seg med å flytte på bilder og lys som allerede er montert på vegg, før en er helt sikker på at en vil forandre på det.
 La det være som det er på veggene, iallefall en uke eller to etter at du har flyttet møblene, for å være helt sikker på at du vil ha de der. Ellers kan det bli unødvendig mange hull i veggene :) Ha en super start på en ny uke.!










lørdag 1. mars 2014

God Lørdags kveld !

 God Lørdags kveld !

Her er det en meget stille og fredelig Lørdag. Da bare jeg og store gutt er hjemme alene (noe vi har vært siden onsdag ) For lille søster er så heldig å få være med en venninne på hyttetur.De storkoser seg virkelig, og  ville ikke hjem igjen.Så de er der en dag lengre en planlagt.:)derfor er det ikke mye styr i heimen.
 Etter en rolig start på en herlig lørdag, med kaffe og kakao til frokost
 ( merk deg : på sengen :) ) For mor på trening mens Dennis gjorde seg klar til en liten handletur da mor kom hjem. Så var han heldig og fikk seg en tur på Liafjellet med Tante og Onkel. Det har jo vært et så utrolig deilig vær her i dag.

 Så var det fyr i ovnen og Taco til kvelds :)

 Jeg tenkte at jeg måtte bytte ut disse  grå lysene jeg har med litt nye friske vår farger ,det er jo så inn nå med pastell farger i  lilla, rosa og mint. Og siden jeg har mye i gråtoner i ene enden av stuen er det jo veldig fint med denne lyse lilla fargen.Så gjør det seg litt exstra om du velger å finne noe som du kan pynte med rundt lyset,gjerne noe som tar opp igjen fargen på lyset. Kanskje det kommer flere innslag av lilla her i huset  fremover.:)

  Ha en super helg.