lørdag 26. april 2014

Her koser vi oss !

God Lørdag ! Da var det på tide med noen nye ute bilder,
 været er jo bare helt herlig. Som tidligere skrevet har vi brukt påsken til å forandre litt på terrassen :)
Vi har valgt å bygge mer tak  i ene enden av terrassen , så vi kan ha muligheten til å sitte ute i litt forskjellig vær. Noe vi absolutt har her til lands.
 Det er jo litt kjekt å pynte til under tak ute og  synets nå jeg da. Har du litt plass på terrassen er det koselig med et par forskjellige sitte grupper . Så har jeg vært en tur på hagesenteret etter noen få sommerblomster, kunne ikke vente lenger:) :)

 Ha en strålende kveld.






På veggen bak møblene kan du se hvor vi valgte å fortsette veggen. Da gjenstår det bare for meg å male. Både vegger og tak.



Denne er så koselig og ha alle blomstene i som Sandra kommer hjem med, hun elsker å plukke blomster med hjem:)


torsdag 17. april 2014

God Påske !

 Hei på dere!

Så var endelig påsken her, seint men godt. Her blir påsken hjemme på Os i år :) Vi skal kose oss med litt utearbeid og snekring i det nydelige været som er meldt fra i morgen av. Vi gleder oss !!!
 Dagen i dag bruker vi til å få gjort litt fornuftige ting innendørs. Men vi  må ikke glemme å ha det litt påskekoselig innimellom også. Kos dere masse enten dere er hjemme eller til fjells. GOD PÅSKE.

Så koselig kan det bli med litt hjemmelaget påskepynt, det vil si at det ble laget av driftige hender på skolen.


onsdag 9. april 2014

Ikke bare bling bling inne.:)






Hei sann og hopp sann ! Da var det plutselig litt fin vær igjen. Jegjo bare da vise frem de nyeste solbrillene som virkelig er bling bling,Pilot briller er virkelig inn i år jenter. Det er ikke bare inne vi koser oss med exstra bling!!_:):):) Jeg bare elsker disse nye pilot solbrillene med exstra mye pynt over.
 Måtte det bli mye sol i vår og sommer. Kos dere, bare dager igjen til helg og påske fri for mange .)
vi blogges.




fredag 4. april 2014

Natur,Natur !

God Fredags kveld ! Koser meg nå i sofakroken med minstemann. Vi ser på norske talenter og fryder oss over alle de fantastiske talentene som fins.
 Jeg må jo bare nok engang nevne hvor fantastisk jeg synets det er med disse tre møblene og pyntetingene i naturfarger, er blitt virkelig glad i de. Det er noe med varmen i treet og kosen det  lager inne. Se bare på dette fantastiske pyntemøbelet i stuen, som nettopp har kommet fra det store utland. Og med de herlige lysene i burgunder blir det virkelig kos i stuen.Det er veldig fint med kontrastene mellom grovt tre,glass, sølv og hvit pynt.
 Det er jo bare så
gøy. Ha en koselig aften folkens.Så blogges vi.





torsdag 3. april 2014

En rolig start.

God morgen ! Nok en fantastisk dag, med et nydelig vær. Og jeg har fri fra jobb!! I dag startet dagen med å få ungene på skolen, så gikk turen til vaskerommet , føler liksom at jeg er godt i gang når vaskemaskinen er startet:)
 I dag ventet jeg rett og slett med frokosten til litt husarbeid var gjort, for nå skulle jeg
virkelig kose meg, hentet nemlig nyeste utgaven av Bolig Drøm i posten i går kveld,( klarte å vente med å åpne det til i dag :) Jeg har nemlig vært så heldig å få et abonnement på bladet i gave.
 Faktisk så er det en ypperlig gave ide til dem som er glad i interiør.Men nå har jeg ikke tid til å skrive mer, for nå skal det sees og leses.

 Ha en super dag.