Gang

God Søndags kveld !   Da var helgen over, så utrolig fort det går. Her i huset har vi klart å bli nesten ferdig med oppussingen av toalettet i gangen. Bare litt listemaling så er vi i mål, er virkelig kjempefornøyd med resultatet :) ( bilder kommer )

Ellers har jeg fått flyttet litt rundt i gangen på diverse ting og kjøpt en kjempe koselig lyslenke med små snøballer på, den fant jeg da jeg var en svipptur innom  Plantasjen i dag, den har jeg  pyntet med på speilet.  Da må jeg si meg fornøyd  med det som har blitt gjort her i heimen  denne helgen :) Kos dere videre på denne Søndags kveld. Vi blogges.


Litt bling bling i taket i gangen også. Synets disse lampene er  søte. Har plassert to slike i gangen. Men vi måtte sitte dimmer på de, da lyset ellers ble veldig sterkt.Jeg fant et fantastisk flott gammelt møbel på finn.no, med nydelige utskjæringer. Akkurat et slikt som jeg hadde leitet lenge etter.
Så etter timer med vasking, sparkling , pussing og flere lag med grunning og maling. Ble resultatet ganske bra.
Jeg valgte å fjerne døren som var her, da møbelet er så pent inni med skuffer og hylle.Det er mange fine utskjæringer på møbelet,  de kom mye bedre  frem når det ble hvit.
Det er veldig fine utskjæringer på bena.
Trappeoppgang.
Lykter i trappen.


Litt søte engler på stoffet, nye støvler fra Brandstal of Norway, kjøpt på nettauksjonen Netthandel.En benk i gangen med oppbevaring til alt smårasket  som luer ,votter og hansker er ganske praktisk.

Nye stjerne puter til gangen.

Ingen kommentarer: