kontoret
God Lørdag alle sammen! Endelig er det helg igjen, det smaker alltid  like godt. Her i huset er vi barnefri til i morgen , så det er veldig stille og fredelig :) Har benyttet formiddagen til å få handlet det nødvendige, så bar det hjem for å lime litt strie på en vegg i gangen. Når det er tørket er det bare til å gå i gang med malingen. Men nå tenkte jeg at dere skulle få se noen bilder av det " oppgraderte " kontoret:)

 Jeg har brukt noen ettermiddager denne uken på å male denne gamle kontorpulten som jeg en gang kjøpte på Finn. Det er faktisk utrolig hvor mye noen strøk med maling gjør seg på et møbel en vil fornye. Jeg ser at det må være noe med lyset på dette første bilde siden veggene ser ganske gul ut, det er de ikke . Den rette fargen ser du på bildet under.  Flyttet litt rundt på noen puter og hentet frem en liftgardin som ikke var i bruk. Så nå er det mye koseligere å sitte her å jobbe med bloggen min. Ha en  strålende lørdags ettermiddag!

Da kan du se her hvordan det så ut på kontoret før jeg fiffet det litt opp.

Denne kontorpulten var i vanlig furu når jeg kjøpte den på Finn. Så ga jeg den et par strøk med beis. En varm og fin farge synets jeg den gang. Men nå  er den blitt hvit. :)

En liten søt skål til alle krittene som brukes til tavlen.

Ingen kommentarer: