Hus og hage.Fasade.


 


Garasjen med bod og loft.

 
Denne døren var opprinnelig hvit, jeg har malt den sort. Det passet bedre til huset.
God ettermiddag! Da har jeg og Sandra måtte tilbringe hele dagen,  først hos legen så på legevakten. Timer på timer med venting, kan det bli bedre. Det ble litt mye turn og gøy  i helgen da hun hadde overnattingsbesøk:) Så da endte hun opp med flere "kvist " brudd som de kaller det på risten, den ble skikkelig hoven og vond. Så da skal foten holdes høyt og tråes forsiktig på. Det kan jo bli en prøvelse for de fleste når de bare er 7 år. Så  da var det godt å komme hjem i ettermiddag til litt sol og oppholdsvær så jeg kunne flytte litt rundt på noen uteting, og få litt frisk luft. Legger ved noen nye og oppdaterte utebilder.:) Ha en fin mandags kveld.
 
 

 

 

 

 
 


           Dette var et av sommerens prosjekter, her var det helt overgrodd av diverse vekster. Jeg er fornøyd med resultatet.


Hage kos.

God fredags kveld ! Da var helgen her igjen. Ukene er utrolig travle, så da smaker det veldig godt når helgen kommer med fri. I dag føler jeg virkelig at høsten har kommet ,det har nesten vært mørkt i hele dag. Tenkte derfor at det passet med noen stemningsfulle bilder utenfra. Så utrolig koselig med lys ute når mørket senker seg.

Og med den fantastiske temperaturen vi har her så sent på høsten er det herlig å være litt utendørs før en må inn for kvelden.  Kos dere masse på denne Fredags kveld med litt utebilder herifra. Vi blogges i morgen, da er det en her som feirer at han er ni år på mandag:)


 Ingen kommentarer: