Jenterom

Disse søte tre bokstavene fant jeg hos Nille.Hei på Dere !  Da har jeg tatt noen nye bilder av rommet til Sandra. Hun kom nemlig  her en morgen og spurte om ikke vi kunne flytte sengen til et annet sted. Så da var det bare å brette opp armene for skal sengen flyttes på må nesten alt annet også flyttes på :) Men resultatet ble ganske bra synets vi.

Vi flyttet sengen inn til der garderoben er, så flyttet vi sofaen bort dit sengen hadde stått, og skrivepulten kom inn i den delen av rommet som sofaen nå står i. Hun har mye skrå vegg på rommet sitt så her må en planlegge hvor ting kan stå. Da er det bare å se på bildene hvordan det har blitt. Ha en super kveld.Som du kan se er det ikke bare mor som er glad i litt glitter og stas:)


Hvem vil vel ikke ha en slik prins på balkongen sin i dukkehuset.

En ting er sikkert, en jente som elsker vesker trenger rikelig med knaggplass.

Disse søte bokstavene i tre som går i grått og hvit, kjøpte jeg i en interiørbutikk i Os. De er plassert på dørene til barna sine rom.           En søt lysekrone til jenterom, den er fra Ikea. Lyset var dessverre gått når bilde skulle taes.

Gøy veggdekor.
Her har hun garderoben sin. Har du skråvegg er den ypperlig til å bruke til garderobe. Vi har satt inn mange hyller og laget heng til kjolene. Så ville hun ha stoff foran som var likt gardinene. Ellers går det jo helt fint å bestille dører på mål.

Ingen kommentarer: