Julen 2013

Da er alt klart og julen kan bare komme.  Treet er pyntet og gavene er pakket. I år kommer vi til duk og dekket bord på julaften. Da samles vi hos min svigerinne og svoger :) Så har jo besteforeldrene som ellers bor i Spania kommet hjem på juleferie i år. Gleder oss !!
 Ellers sliter vi med overspente barn som ikke helt finner roen for de er så spente:) Det er jo så leeeenge å vente mener de. Tenker meg at det er flere som dem rundt om kring. Håper at alle finner juleroen og koser seg. Så blogges vi plutselig. God Jul
Da er det ikke mange dager igjen å få alt i hus og på plass :) Her i huset har mor fri fra jobb i dag, men rikelig med ting som må gjøres. Ungene er plassert på skolen, klesvasken er i gang og krumkake deigen skal få stå litt før de lages.
 Tenker meg det at denne dagen går til huslige sysler som har vært litt forsømt i det siste, grunnet alt som har måtte handles inn :)    Det er vel mange som synets at døgnet har for få timer  i disse dager tenker jeg. Har tatt noen nye bilder og der er det faktisk litt rødt i pynten:) noe ungene er glad for. Vi blogges plutselig.
 
Denne
herlige lysestaken fikk jeg av min kjære sist han var på reis, utrolig stemningsfullt lys i den.
God Lørdags kveld ! Så var vinteren her plutselig, med storm og mye snø. Ikke så greit å kjøre bil i dette været, men må man så må man. I dag har lørdagen gått med til juleshopping, da er det greit å kunne levere barna hos Tante og Onkel noen timer mens Far og Mor shopper litt uten og bli forstyrret :)Mangen spente og nysgjerrige barn når en kommer hjem med posene fulle fra handletur.
 Må jo innrømme at det er veldig koselig med dette været når en kan være inne tenne i peisen  å se ut, med tente lys og litt ekstra innekos siden det er helg.
  Disse bildene er fra terrassen i går kveld, virkelig koselig synets jeg med all denne snøen. Som sagt er det ikke mye som er rødt hjemme hos oss, men så nydelig det er med det røde i den hvite snøen:) Ha en  Fantastisk Lørdags kveld. Vi Blogges

 Da er de deilige myke kakemennene  bakt og på plass , spørs om det er noen igjen til jul, vanligvis må vi bake en runde til.
Det er jo helt topp at lyngen holder seg fin fremdeles, den er det jo mye pynt i.
Så koselig det er å komme hjem i mørket når det lyser så fint ute på trærne .
   Denne super søte dørmatten er kjøpt i utlandet, ikke dumt  å bli møtt av denne karen  når du ringer på:)
Heisann, 
god mandags ettermiddag, nok en ny uke står for døren. Travle tider for de fleste, mye som skal handles inn tenker jeg :) Det er vel mange som begynner å se enden på innkjøpene.
Her i huset begynner nissene å snike seg inn på plassen sin flere steder, egentlig ganske så nøytrale mange av de, men det er en god del som er litt mer fargeglade enn disse. Flere bilder vil komme når de er på plass :) Føler vel egentlig at jeg begynner å få litt dårlig tid !!! Ha en fredelig kveld
Da  var det starten på nok en ny uke, tenker meg at det er ganske mange som føler at tiden plutselig begynner å gå veldig fort .) Travle dager er det for de fleste tenker jeg.
Her i huset har vi fortet oss ferdig med middag og oppvask for å få pyntet pepperkake huset. Ikke så mye pynt igjen når magene har fått sitt.  Men det er vel akkurat slik det skal være. Her ligger jeg ved noen få førjulsbilder, de er tatt i fra stuen. Kos

Da står advent for døren. Ikke mye lilla her i huset :) Det ble en meget enkel adventsstake i år. Jeg valgte å bruke et " lysfat "  som jeg hadde fra før, fire hvite kubbelys så kjøpte jeg disse kjempe søte tallene hos Nille.
 Så hadde jeg litt hamp trå liggende fra før  som jeg laget dobbel og surret  rundt.  Resultatet er jeg fornøyd med, enkelt og fint. Så da er det bare å vente på at de kan tennes :) Vi blogges.Heisann og hopsann !  Da ser jeg at det er en del interiørblogger som allerede er i gang med julen. Jeg har lenge hatt lyst på juletre i gangen , så da var det vel ikke noe å vente på. En herlig potte i fra Europris med stjerne på, det må ikke nødvendigvis være dyrt å pynte litt .  Har valgt et kunstig tre siden det blir stående på gulv med varme i. Kos deg i disse førjulstider. :)Ingen kommentarer: