Interiørmessen 2013


Heisann, da har vi vært på årets interiørmesse, her var det litt for en hver smak. Masse fine farger til barnerom, og ellers mye i tre ,skinn ,pels og lyse farger . Ellers er det veldig hot med disse dyremotivene på puter.

Så er det helt inn med noe i gull. Skåler som er gull innvendig,  og pynteputer med gull skrift på, og litt mørkere farge på telysholdere og annen pynt.

Så var det mye pynt til juletrer , det meste var hvit jul, engler og hvite fjær. . Her er det litt for en hver smak og lommebok, :) Vi blogges.
 God Torsdag alle mann !   Da var det jaggu meg snart helg igjen. I dag har jeg hatt fri fra jobb, så da ble det en snikerunde i en del butikker for å se hva fint som er kommet inn :)
 En må jo bare bli glad av alle disse herlige fargene og alt som glitrer som  butikkene bugner over av. Så utrolig mye fint. Ellers er det lykke i heimen, jeg har bestilt meg nye spisestuestoler, er vi heldige har vi de i hus til helgen :) :) :) spennende. Da er barna kommet hjem fra skolen så da får vi trø til med leksene. Ha en fortsatt super dag.

Ingen kommentarer: