StueHeisann! Er det mange som har høstferie kanskje? Her i huset er det full fart, ingen høstferie på mor og far her. Da er vi glad  for å ha  besteforeldre som kan stille opp:) Her har det vært et skikkelig høstvær til nå denne uken, mørkt og mye regn, men nå ser det ut til at det blir litt bedre mot helgen.
 
Jeg synets vel egentlig at det er helt greit når været er litt dårlig nå når høsten er kommet, for da er det så mye koseligere å være inne å tenne Levende lys:) da koser jeg meg skikkelig. (ikke så mye som skal til for å glede meg ) I morgen er det fridagen min fra jobb så da blir det gjerne en kosetur til Ervikane med ungene, det er en utrolig fin badeplass om sommeren men også en fin plass å gå tur hele året.Ha en fortsatt fin høstferie for de som har det, ellers en riktig god onsdags kveld til alle. Vi
Dette søte hjertet fikk jeg av min kjære , det var litt artig med det ekstra hjertet som låg inni. Det har fått fast plass på stuebordet
.


Her er tv kroken i stuen, godt  med sitteplass når alle ser tv.
Sofaen er fra Bohus, lysekronen er fra Lisbeth Dahl og bordet fra Home and Cottage.

 

 


 

En super bladholder så en har litt interiørblad i nærheten.

           Speilet fant jeg da vi var i Spania i fjor. Kommoden var det noen triste knotter på, de byttet jeg ut med noen i glass.
På den ene veggen i stuen har jeg valgt å ha en dus men mønstrete tapet.

 Dette er i andre enden av stuen. Lysekronen var opprinnelig mørk i farge. Den har jeg sprayet hvit. Utrolig hva som går bare en er nøye nok.
Bilde ble ikke så bra, men jeg er veldig fornøyd med sommerens kjøp. Fant to slike flotte lamper da vi var i Spania i sommer. De måtte bare bli med hjem :=)
Jeg elsker lysekroner og litt bling bling,de blir som et eget smykke i rommet de er i
Jeg er fornøyd med de vakre takrosettene vi har valgt i stuen og på kjøkkenet. De er  kjøpt hos Interflora.Dette blir enda koseligere når høstmørket kommer. Men jeg kan ikke vente til da med å tenne lys. Egentlig så tenner jeg vel lys hele året om jeg tenker meg om.:)

Hei alle sammen ! Da var enda en uke over. Her har det vært full rulle. Endelig har vi klart å komme oss i gang med det som skulle males ute før vinteren, heldigvis er været så pass bra enda at vi får et strøk på alt :) Ellers har jeg og Sandra ommøblert på rommet hennes i formiddag ,men før vi kom i gang måtte det en omfattende ryddings til :) Skal ta noen nye bilder siden å legge inn.  Ha en fortsatt fin dag.


Her er peisen i stuen, det er så koselig når det er ekstra kaldt ute og vi tenner i.
Nydelige små bokser til pynt fra interiørbutikken Casa i Spania.
Praktisk magasin holder fra Kid interiør

Ingen kommentarer: