Kjøkken

Endelig, for en glede ! God helg alle mann ! Da var de nye spisestuestolene på plass, noe så gøy. Og for en forandring fra de gamle,  det ble jo helt annerledes  synets nå jeg :)
 Jeg hadde bare helt forelsket meg i disse stolene som er i en sand farge og litt grovt stoff. ( Noe som er ypperlig for oss som fremdeles har litt små barn men ønsker oss lyse møbler )
Så da har vi dullet litt på kjøkkenet for å kose oss med forandringen. Men har fått tid til litt handling  og annet selvsagt :) pluss at minste mann måtte ha seg nye vinterstøvler. 
Ellers er far i huset kommet hjem og har i dag fortsatt på toalettet i gangen som vi pusser opp. Gleder meg veldig til å vise dere før og etter bilder. Ha en super duper Lørdag så blogges vi plutselig :)God morgen fra kjøkkenkroken ! Da er det fri fra jobb, og gode muligheter til å få gjort noe hjemme. Sist det var fri koste forkjølelsen seg i kroppen min, så da var det begrenset hva som ble gjort :)

Vi er midt i oppussingen av toalettet i gangen så her flyter det virkelig. Jeg skal ligge ut før og etter bilder når det står klart. Men det blir en liten stund til for far i huset reiser ut på jobb igjen til helgen, så vi får ta det vi klarer før det. Men  det er den tålmodigheten da, vil jo helst ha alt ferdig på 1 2 3 :) 

 Da får jeg blåse ut lysene og begynne dagens gjøremål, får starte med en liten  lufte tur av hunden, i herlig regnvær. Ha en fortsatt fin Torsdag.Vi Blogges.God Tirsdag alle ! Da var den nye hyllen på plass på kjøkkenet, og den gamle ble solgt samme dag :) denne er en god del større en den andre så da ble det plass til litt flere ting. Den er også litt mer rustikk enn den andre. Jeg synets den passet fint inn. Veldig fornøyd med andre ord :)

 Den type lyslenke som jeg har til pynt på hyllen er perfekt til slike steder, for den går på batteri så en trenger ikke lang ledning og stikkontakt i nærheten. Smart. Da får jeg svinge meg litt her hjemme før jeg må løpe på jobb. Ha en super dag. Vi Blogges.Se for en fantastisk flott farge ! Denne stod å lyste mot meg da jeg kom inn på hagesenteret i dag. Den bare måtte bli med hjem.  En helt utrolig fin farge syns jeg. Ellers har det ikke vært skrevet så mye her på bloggen denne uken, jeg har hatt en herlig forkjølelse som nå er på retur heldigvis.

 Så da hoper det seg fort opp her hjemme med husarbeid og klær. Så i dag har mor i huset brettet opp armene å jobbet på. Det ble jaggu meg også vafler til lunsj:)

 Ellers har jeg fått meg en ny pyntehylle/talerkenhylle på kjøkkenet, den gamle ligger til salgs på finn.no. Skal ligge ut nye bilder av den nye hyllen  når den er pyntet ferdig. Det er jo det gøyeste. Pynte, Pynte. :) Ha en super dag videre alle mann.Her er noen bilder fra kjøkkenet vårt. Det ble nytt i fjor sommer. Er veldig heldig som har en super hendig mann. Her laget vi løsninger under veis.


Denne store, gode vasken har genialt mye plass. Den får en stål rist til som på bildet, og skjære fjøl. Veldig praktisk.En tv på kjøkkenet er faktisk ganske koselig, ungene kan se barne tv når de spiser kvelds og mor i huset kan se litt tv innimellom matlagingen.
Denne korgen er kjempe praktisk å samle alle fjernkontroller i.Spiseplassen på kjøkkenet. Jeg ønsker meg nye spisestoler, eller nye trekk til de jeg har. Vil ha noe som er lysere.
På den ene kjøkkenveggen har jeg valgt å ha en stripete tapet, greit å bryte det litt.Her har vi laget ,eller rettere sagt min kjære har laget, en koselig benk i karnappen på kjøkkenet. Med praktisk  oppbevaring under. Så har vi egendesignete  rustfrie stålrør som putene og den som sitter der kan lene seg mot.
Ny pute til godstolen på kjøkkenet kjøpte jeg i Spania i sommer. Der er det en fantastisk interiør butikk som  heter Casa.

God morgen! Da står det en fridag for døren, men her er det bare å brette opp armene,  mye som skal gjøres. Må bane meg vei på vaskerommet først tenker jeg :) Så må det ryddes og handles litt. Holder været seg burde jeg egentlig  vært ute å malt på huset det som ble snekret nytt i år. Men tror det er meldt bra vær til helgen så kanskje det blir da:) Utsette, utsette ,det er liksom ikke like gøy å male ute  som det er å male  inne. Men  selvfølgelig veldig viktig vet jeg :) Og det minker vel snart på mulighetene til at malingen tørker nå som det går mot høst. Ja, ja jeg får se og komme meg i gang med dagens gjøremål. Ha en super dag.


Mh, herlig. kjøpt på nett auksjon, fra dr.lykke.De har vanvittig mye fint.
Måtte bare legge ved et bilde av dette søte kinesiske service som vi har arvet.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hei! Jeg lurer på hva det stripete tapetet du har på kjøkkenet heter (og hvor kommer det fra?) Det var helt nydelig!