mandag 10. februar 2014

Fantastiske New York !

Hei og hopp!  ENDELIG er jeg i gang igjen. Etter ukevis med en datamaskin som ikke ville, eller rettere sagt så viste det seg at det var kommet en varsling på data-en som jeg ikke hadde fått med meg :(  derfor ingen blogging på ukevis.Men nå er jeg sterkt tilbake. :) :)

Tenkte jeg skulle begynne med å legge ved noen bilder fra den fantastiske byen New York. Det er virkelig å anbefale,så utrolig annerledes.Med så vennlige mennesker overalt vil alle føle seg velkommen. Vi bodde veldig sentralt, like ved Time Square. På et hotell som heter The Michelangelo Hotel. Det var et kjempe fint hotell  i gammel stil,der bodde vi utrolig bra.


Her har jeg plassert meg under skiltet Broadway  som sikkert tusenvis av andre har tatt bilde ved.:)
 
Bedre utsikt får du neppe.


Her er det en som etter en lang shopping dag er veldig fornøyd med litt vin i glasset, og en bedre middag i vente. På Hard Rock Cafe.
Ingen ting å si på sengene, kjempe store med utrolig deilige madrasser, dyner og puter.
Her har jeg tatt bilde av gangen på hotellrommet.Det er et bad rett frem og et bad bak meg. så da hadde vi hver vår toalett:)


Det var kraftige solide møbler i alle rom. Nesten litt Bohemsk.


Dette måtte jeg jo bare ta bilde av, ikke alle som kan si at de har en motebutikk med samme etternavn som seg selv midt på Time Square.  Det var jo litt artig synets no jeg da.  Ja ja litt om den turen. Vi blogges plutselig.

 

1 kommentar:

Camilla sa...

Koselig gang, og kjempeflott speil :)

Hilsen Camilla